Algemeen
Kunstwerken
Verkoop
Verhuur
Expositie
Contact

Algemeen

Margot Goppel is in 1949 geboren in Rotterdam. Margot heeft altijd getekend en voelt zich autodidact, zij heeft zich later pas geprofessionaliseerd. Ze volgde 1 jaar voorbereidend kunstonderwijs aan de Vrije Academie in Delft, 2 jaar Nieuwe academie in Utrecht en 4 jaar werkplaats voor de Beeldende Kunsten in Den Haag.

Haar werk kenmerkt zich vooral door een eigen beeldtaal, zij heeft op verschillende plaatsen in het land geëxposeerd zowel individueel als in groepsverband. Ze heeft meegedaan met verschillende regionale projecten die voor kunstenaars werden georganiseerd.

Margot woont al tientallen jaren in het Westland, zij werkt als docente kunstvakken aan de Interconfessionele Scholengroep Westland in Poeldijk. Sinds 1997 heeft Margot haar eigen Gopatelier in Poeldijk. De signatuur van Margot Goppel is Gop. Gopatelier is uitsluitend op afspraak open.

Gopatelier heeft naast de werkruimte een expositieruimte van ca. 80 vierkante meter. Deze expositieruimte is te huur voor weekend exposities (€ 125,- vr, za, zo). Openingstijden bij gastexposities worden apart vermeld

plants